ASUNTO ON MYYTY!

 

Moderni kerrostalokaksio historiallisesti arvokkaassa talossa, Kokkolinnassa. Rauhallista asumista keskellä keskustaa! Välittömässä läheisyydessä mm. rautatieasema, Matkahuolto, kirjasto, Anttila, Rosso, Pedrinas, Opetusravintola Kokkolinna ja Kauppakeskus Chydenia.

*

 

1261342505_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Talon tyyppi: Kerrostalo

Kerros: 2. kerros

Omistusmuoto: Omistusasunto

Rakennusvuosi: 1908, saneeraus valmistunut 2002

Vapautuminen: Aik. 8/2010

Kuvaus: 2h, k, s

Pinta-ala: 50,50 neliömetriä

Yleiskunto: Hyvä

Yhtiövastike: 141,0e

Tontin pinta-ala: 1172,0 neliömetriä

Tontin omistus: Oma

Rakennusmateriaalit: Betoni/puu

Katto: Harjakatto, peltikate

Lämmitys: Kaukolämpö

Ilmanvaihto: Koneellinen, huoneistokohtainen

Pintamateriaalit:

Olohuoneeessa parketti, seinät tapetoitu/maalattu, katto maalattu. Keittiössä parketti, seinässä kaakeli. Makuuhuoneessa parketti, seinät tapetoitu, katto maalattu. Kylpyhuoneessa kaakelilattia- ja seinät, katossa puupaneeli. Saunassa puupaneeliseinät- ja katto.

*

Lisätietoja:

Saunassa sähkökiuas, kylpyhuoneessa lattialämmitys, suihku, pesukoneliitäntä. Keittiössä jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesikupu ja astianpesukone. Avoin ratkaisu. Häkkikomero viereisessä rapussa. Pyörävarasto. Hissi. Olohuoneen ja makuuhuoneen huonekorkeus n. 3,5m. Kiinteistö on museoviraston suojeluksessa, mm. ulko-ovet, rappukäytävän kaiteet ja ikkunat on tehty alkuperäisen mallin mukaan.  Huoneiston alakerrassa hyvin äänieristetty lounasravintola. Ei autopaikkaa. (Autopaikkoja voi vuokrata lähistöltä, riippuen tietenkin senhetkisestä tilanteesta)

Valokuvia asunnosta löydät Kuvia- linkin takaa sivupalkista.

 

*

ASUNTO ON MYYTY!